Norges tryggeste garasjekjøp

Siden 1963 har det vært produsert over 100.000 garasjer i Grimstad.

– Etter 50 år i bransjen vet vi hva “folk flest” vil ha, sier daglig leder, Dag Erik Heier i Igland Garasjen.

Trygghet i planlegging

Når man planlegger ny garasje, kan det være lurt å tenke på fremtidige behov før valgene tas. En garasje skal man ha i mange år, og med enkle grep kan den gi mange muligheter for bruk.

– Vi minner alltid kundene våre på at garasjen skal romme mer enn bare bilen. Mange har bruk for en arbeidsbenk for bilmekking og skipreparering, og ikke minst brukes en garasje også som rimelig lagringsplass for sportsutstyr, fiskestenger, ski og sykler, hageredskaper, trillebår, gressklipper eller snøfreser, sier Heier.

Trygghet i valget

Selv om Igland Garasjen har standardmodeller, har kundene store muligheter til å sette sitt preg på garasjen.

– De fleste vil ha samme takstein på garasjen som på huset. Vi er også fleksible når det gjelder plassering av dører, vinduer samt i valg av port. Mange har behov for å tilpasse garasjen til terrenget, mens andre ønsker trapp til loftsboden, enten innvendig eller utvendig. Det er summen av alle disse valgene som gjør at garasjen til slutt blir kundens egen garasje, forklarer Heier.

En garasje er en rimelig lagringsplass for sportsutstyr, fiskestenger, ski og sykler, hageredskaper, trillebår, gressklipper eller snøfreser.

Trygghet i oppfølgning

For mange er kjøp av garasje noe man gjør én gang i livet. Det kan derfor være nyttig å alliere seg med en kundeveileder underveis i prosessen. Det er mange som trenger hjelp, både i valg av løsning og til utfylling av søknader.

– Vår erfaring er at samarbeid gir best resultater. Alle avtaler med oss er forbeholdt godkjenning fra kommunen. Vi gir gjerne råd og veiledning i søknadsprosessen. Vi ordner snitt- og fasadetegninger i målestokk og ringmurstegninger. Vi har også utarbeidet et malsett og veiledning til utfylling av byggesøknaden, sier Heier.

Derfor bør du velge Igland Garasjen:

  • Vi er spesialister på garasjer
  • Vi har 50 års erfaring og kompetanse
  • Vi ivaretar dine behov og ønsker
  • Vi kjenner forskrifter og tekniske krav
  • Vi produserer raskt og kostnadseffektivt
  • Vi har eget tegnekontor og gratis hjelp til byggesøknader
  • Godt logistikk- og transportsystem for levering over hele landet

Få et godt tilbud