Nå selges også garasjer med Black Friday rabatt

Black Friday er blitt en stor salgsdag og en dag som mange venter på. På denne dagen er det mulig å gjøre mange gode kjøp på både klær og elektriske artikler, nå også garasjer.

-Dette blir tredje året vi har kampanje i forbindelse med Black Friday, sier salgssjef i Igland Garasjen, Mirjam Reiersølmoen. I år vil vi gi muligheten til alle som ønsker seg garasje, til å gjøre et godt kjøp.

Hva er tilbudet?

-Vi har ikke bare en enkel kampanjemodell – vi gir kampanje på alle modellene. På den måten kan alle få oppfylt ønskene sine i forhold til størrelser og typer, samtidig som de får et godt tilbud. Rabatten vil variere basert på hvilken type garasje man ønsker og hvor mye ekstra utstyr man ønsker med. Det betyr at vi må beregne hvert enkelt tilbud og kunden får sin spesifikke rabatt oppgitt i tilbudet.

Man fyller ut vår garasjekalkulator og sender inn en tilbudsforespørsel. Så mottar man tilbud med Black Friday rabatten som man må akseptere før 29. november 2019, kl 23:59, dersom man ønsker å gå for tilbudet, forteller Reiersølmoen.

-Hos oss er det slik at man først aksepterer tilbudet, da har man bundet seg til oss som leverandør. Deretter gjør man grunnarbeid og støping av såle og ringmur før man bestiller produksjon og levering av garasjen. Vi garanterer prisen frem til 1. mai 2020. Det gjør at du også unngår prisstigningen som kommer i februar 2020.

Gå til garasjekalkulatoren – fyll ut – og send inn for et ekstra godt tilbud

Igland Garasjen selger garasjer over hele landet og alle garasjene blir produsert i store moderne produksjonslokaler i Grimstad. Garasjene selges direkte til forbruker fra fabrikken, uten fordyrende mellomledd!