Lillesander vant Igland Garasje

Igland Garasjen har i år deltatt på «Gjør din bolig bedre» messer over hele landet. På disse messene har det vært en messekonkurranse hvor to personer fra hver av de 19 messebyene har gått videre til den store finalen. Hovedpremien har vært et hus fra Hedalm Anebyhus og en garasje fra Igland Garasjen til en verdi på kr 1.300.000,-

Det var en spent gjeng som var samlet på Oslo Militære Samfund lørdag formiddag 28.11, og etter en god lunsj var det tid for trekningen ledet av Sinnasnekker’n Otto Robsahm.

Nøkkel nr. 28 passet

På scenen sto en dør, og nervøst trakk hver deltager sin nøkkel. Da det var tid for å prøve nøklene, steg spenningen etter hvert som de en etter en gikk frem til Otto. Til slutt var det nøkkel nummer 28 av 38 som passet. En lykkelig Ann Beate Methi (50) fra Lillesand kunne juble for den gjeve premien, og da hun låste opp døren, hoppet hun i armene på Otto og ga ham en bamseklem.
Plukker nøkkel

– Det var litt rart å vinne, medgir den glade damen. Hun følte seg ganske selvsikker da hun gikk frem. – Jeg bare stakk nøkkelen inn og vred om, smiler hun. – Det gikk fort og raskt! Med seg på Oslo-tur hadde hun sønnene Niclas på 7 og Jarl Magnus på 10 som kokte av spenning og ble superglade på vegne av mor. De tok jobben med å ringe familiemedlemmer og fortelle om gevinsten, og de sendte varme hilsener til den heldige moren deres. Boligmessebesøket i Arendal i oktober var definitivt verdt turen for familien på tre.

– Nå er jeg på jakt etter ny tomt sier Ann Beate, da Igland Garasjen snakker med henne på telefonen. – Det skal bli helt fantastisk å kunne få et helt nytt hus og en garasje jeg kan bruke til oppbevaring av hagemøbler, sykler og ved i tillegg til bilen. Det vil lette hverdagen mye når alt kommer på plass. Nå står for eksempel hagemøblene ute hele året fordi jeg ikke har plass til disse i nåværende garasje.

– Jeg håper å kunne flytte inn til sommeren eller tidlig høst, avslutter Anne Beate Methi.

Tekst: Majken Svorstøl/Compass Fairs og Jan Kristian Benestad/Igland Garasjen. Foto: Marius Melsether/Compass Fairs