Klar for vinteren

Dag Werner Skeie-Langenes er blitt garasjeeier. Nå kan han endelig glede seg til vinteren.

Kristiansandsmannen er én av mange som i lang tid har ønsket seg garasje. Et varmt sted for bilen om vinteren, og et trygt sted å lagre hage- og sportsutstyr, både smått og stort.

– Vi har savnet en garasje, spesielt om vinteren, men i år blir det annerledes. Vi gleder oss, sier Skeie-Langenes.

igland-garasje-magasin3

Gode og raske tilbakemeldinger

Garasjemodellen fant han etter søk på Internett.

– Igland Garasjen fremstod som den største leverandøren. De har en oversiktlig nettside – garasjer.no som gjorde at jeg enkelt kunne finne frem til en standardmodell som passet mine behov. Det beste var at jeg kunne tilpasse den veldig mye i forhold til hva man kan gjøre hos andre leverandører, sier Skeie-Langenes.

Han roser rask respons og tett oppfølging fra kundeveileder Morten Løvheim som besvarte hans forespørsel via priskalkulatoren på garasjer.no.

– I hele prosessen har jeg vært i kontakt med Løvheim. Jeg har spurt og gravd om diverse løsninger, og han har hele tiden fulgt opp og gitt meg gode svar. Han har til og med latt meg endre på en løsning etter at jeg hadde sendt inn produksjonsbekreftelsen, selv om det ikke skal være mulig. Det vitner om fleksibilitet, sier Skeie-Langenes som gjerne omtaler seg selv som en fornøyd kunde.

Mange valgmuligheter

Standardmodellen til Skeie-Langenes er en bred enkelgarasje – 440 cm i bredde og 560 cm lang. Skeie-Langenes forlenget lengden til 680 cm og får da mulighet for bod i bakkant. 36 graders takvinkel gir ham i tillegg loftsplass.

Inngangsdøren, som i standardmodellen er plassert på forsiden av garasjen, valgte han å flytte til siden av garasjen. På denne måten kunne han ha en bredere garasjeport. Et vindu ble satt inn ved døren, og kledningen valgte han å få levert ferdiggrunnet.

– Innledningsvis fikk jeg pris på hva det ville koste å få garasjen levert som byggesett av elementer, men også som ferdig kappet/precut. Sånn sett kom Løvheim meg i forkjøpet og presenterte ulike valgmuligheter. Det er kjempepositivt å få så god veiledning.

Skeie-Langenes valgte å få garasjen ferdig montert. Det tok tre dager fra leveranse til garasjen var ferdig reist.

– De var veldig service-minded, også de som satte opp garasjen, forteller han.

igland-garasje-magasin2

– Veldig bra

Det gjenstår å male garasjen, isolere den og legge belegningsstein på utsiden. Deretter ser Skeie-Langenes virkelig frem til å ta de nye kvadratmeterne i bruk.

– Vi gleder oss til å få plass til snøfreseren, gressklipper og annet utstyr som trenger lagringsplass. Det blir også veldig bra å få parkere bilen inne i vinter, sier Skeie-Langenes.