Hagemesse på Lillestrøm

Vi reiser til Hagemessen
på Norges Varemesse i Lillestrøm 15. -17. april

Igland Garasjen vil være til stede på Hagemessen på Lillestrøm. På standen vår skal vi sette opp og vise vår nye hagestue Landvik.

Vi har også med oss VR-briller, slik at alle kan oppleve våre garasjer i full størrelse gjennom disse brillene. Her kan du gå inn i en dobbelgarasje, se hvor mye plass to biler tar, gå opp på loftet, se hvordan en garasje kan bli praktisk innredet osv osv.

Velkommen til vår stand!

Ønsker du tilbud på garasje i forkant av messen?
Gå inn på vår garasjekalkulator og legg inn dine ønsker.
Trykk her

Auksjon på utstillingsmodellen

hagestue auskjon

Vi auksjonerer bort vår utstillingsmodell. Dette er en komplett hagestue i størrelsen 3,2m x 4,4m, med isolert skyvedør, to stk høye vinduer, takpapp, takrenner og beslag. Den har bjelkelag og et fuktbestandig spongulv. Kledningen er i trykkimpregnerte materialer og det er utlektet vindsperre. Veiledende pris på denne kr 97.000,- Auksjoneres bort til høystbydende over kr 49.900,-(frakt fra messen kommer i tillegg)

BUDINFORMASJON

Legg inn din kontaktinfo og bud på epost til garasjer@igland.no før fredag 15.04.16 kl 12.00. Etter dette klokkeslett må bud gis på standen på hagemessen. Alle som viser interesse, får gratis inngangsbillett til messen, slik at de kan følge budene der. Alle som har levert bud, vil også bli fulgt opp i forkant av messen.

Gå gjerne inn på http://www.messe.no/no/Hagemessen/ f or mer informasjon om messen

garasjer.no dobbelgarasje 620 36