Garasje i høst?

[singlepic id=46 w=520 h=340 float=center]Har du tenkt på å bygge garasje? Hvis du vil ha den ferdig til bruk før vinteren setter inn, bør du komme i gang så fort som mulig.

Tidligere var du garantert mindre enn tre ukers ventetid på forenklet byggesøknad til kommunen. Nå kan du risikere lengre ventetid. Uansett går det tid før du kan komme i gang.

Grimstadgarasjene tilbyr en totalpakke, hvilket betyr at du får tips og råd til hvem som kan gjøre grunnarbeidet for deg dersom du trenger å rydde tomt og gjøre klart. Grimstadgarasjene videreformidler også til entrepenør dersom du ikke vil sette opp garasjen selv.

Når alt er klart, går det bare to-tre dager før garasjen din er oppe og klar til innflytting for bil og utstyr. Du bør likevel se for deg at det fort går 3-8 uker før byggesøknad er klar og grunnarbeidet er unnagjort. I verste fall kommer de første frostnettene i november. Det betyr at det – selv om alt kan gå veldig mye raskere enn skissert ovenfor – uansett er lurt å være på den sikre siden, og gå i gang med garasjeplanleggingen nå.