OBS: Alle våre garasjer blir levert som uisolerte råbygg, vi leverer ikke garasjer beregnet til boareal. I våre kundehistorier har kunden på eget ansvar gjort tiltak i etterkant av vår leveranse.

 

– Det som var viktig for meg rett før jeg bygde garasje, var å få tak i noen som kunne gjøre hele jobben. Og da mener jeg alt fra muring og grunnmur til ferdig oppsatt garasje, sier den nye garasjeeieren Hilde Margrethe.

Hun søkte på nettet etter flere som solgte garasjer, og fant Igland Garasjen og en aktør til. Men hun landet på en Igland Garasje.
– Igland Garasjen var raskest på å svare og ga meg mange gode svar og god service, så valget ble ikke vanskelig, sier Hilde som valgte en Hushovdgarasje i sitt gårdstun.

– Helt siden jeg flytta inn har jeg drømt om å bytte ut den gamle, slitne garasjen som stod her. Først nå kunne jeg gjør det. Det ble Hushovdmodellen fordi jeg ønsket en stor garasje med loft som står i stil med huset, legger Hilde Margrethe til.

 

Krav til drømmegarasjen: Drømmegarasjen for Hilde Magrethe hadde i utgangspunktet ikke så mange krav, så lenge den slo den gamle som stod der.

– Kravet var å ha en stor, romslig garasje som det er mulig å stå i, og med porter som fungerer. Rett og slett en funksjonell garasje, ler Hilde Margrethe som er veldig fornøyd med oppgraderingen fra den gamle garasjen som manglet både takhøyde og funksjonelle porter.

Tips til andre

– Jeg tror det er viktig å bruke tid på å finne ut hva man har bruk for. Da kan man kikke på andre garasjer, hva slags løsninger andre har i sine garasjer og hva du vil ha. For meg har det hjulpet å være mye i dialog med Igland Garasjen. De kan garasjer og kan hjelpe til slik at du får en best mulig utnyttelse på din tomt. Også anbefaler jeg alle å gå på messe. Det var jo der jeg traff folk fra Igland Garasjen, og da fikk jeg virkelig større innsikt i hva ting koster når man skal ha garasje. Det syns jeg var veldig okey, sier Hilde Margrethe.