Garasjeportalen

Norges største garasjeprodusenter samlet!

Garasjer.no lanseres nå som Norges nye garasjeportal. Grimstad Garasjen, Igland Garasjen og Norges Garasjen er endelig samlet under samme tak, til beste for våre kunder. Ingen andre leverandører kan levere samme produktbredde og variasjon i garasjer – vi har garasjer for alle behov!

De fleste av oss har liten erfaring i å bygge garasje. Vi ønsker å gi deg den tryggheten du trenger. Garasjer.no representerer mer enn 50 års erfaring på garasjer og mer enn 100 000 leveranser. Denne erfaringen vil vi bruke til å gi deg som kunde den beste oppfølgingen. Vi ordner med tegninger, hjelper med byggemeldingen, har entreprenører vi samarbeider med på grunnarbeidet og har faste montørlag som monterer garasjen raskt og effektivt.

Grimstad Garasjen er klassikeren som i over 50 år har vært en bestselger i garasjemarkedet. Grimstad Garasjen er vår modulgarasje mot privatmarkedet, og garasjen leveres med takvinkel og størrelse tilpasset ditt behov. Du velger om du vil montere garasjen selv, eller om du vil få garasjen ferdig montert fra Garasjer.no. Garasjene leveres standard med trykkimpregnert kledning, men du kan også velge grunnet kledning. Alle garasjer fra Grimstad Garasjen kan leveres med bod i bakkant.

Norges Garasjen er alternativet for den nevenyttige som vil legge inn litt ekstra egeninnsats. Norges Garasjen er flatpakket garasje. Hovedproduktet er en såkalt prekuttgarasje. Størrelse og takvinkel leverer vi tilpasset dine behov. Bestiller du en prekuttgarasje, får du reisverk og konstruksjon ferdig kappet på mål, takstoler ferdig sammensatt, kledning i lengder og de øvrige produktene du renger for å montere garasjen.Det er kun egeninnsatsen som gjenstår. Norges Garasjen er derfor et rimeligere alternativ enn en ferdig montert Grimstad Garasjen.

Igland Garasjen er nå merkenavnet for rekkegarasjer og store spesialgarasjer. Mange borettslag og sameiere har hatt gleden av våre garasjeanlegg de siste 50 årene og mange har de siste årene oppgradert garasjeanlegget sitt med rekkegarasjer fra Igland Garasjen. Store spesialgarasjer er et nytt produkt som vi lanserte i 2013 og er spesielt for deg som ønsker garasje til bobilen, campingvogna eller traktoren. Dette er for deg som har behov for ekstra høye vegger og store rom. Vi leverer både rekkegarasjene og storbilgarasjene i ferdige moduler som du enten kan montere selv, eller du kan bestille garasjen ferdig montert.

Vi ser fram til å realisere garasjedrømmen din!

Dag Erik Heier, adm. dir.