Årets Sørlandsbedrift 2016

Igland Garasjen er kåret til Årets Sørlandsbedrift 2016. Etter først å ha vunnet mot Strai Kjøkken i kvartfinalen og Norgesplaster i semifinalen, ventet Kristiansand Dyrepark som motstander i finalen. – Vi var sikre på at vi hadde mulighet til å vinne over Dyreparken, sier markedssjef i Igland Garasjen, Jan Kristian Benestad. Med alle våre engasjerte ansatte, fantastiske kunder, samarbeidspartnerne og støttespillere, skulle Dyreparken jobbe hardt for å slå oss. Og for en finale det ble, sier Benestad.

Igland Garasjen gikk opp i ledelsen i begynnelsen av den 3 døgn lange finalen. Det var både intern og ekstern mobilisering helt fra første stund og alle bidro stort. Når det var mindre enn 1 døgn igjen, tok Dyreparken over ledelsen og vi i Igland Garasjen måtte sette inn en sluttspurt man ikke har sett siden Thor Hushovds glansdager, avslutter Benestad.

Her kan dere se en filmsnutt om hvordan Igland Garasjen og Dyreparken mobiliserte underveis i finalen.

Vinneren ble kåret under Næringslivsdagen på Kilden og det var stor spenning rett før vinneren ble ropt opp.

1800x430-banner-revolution-slider-igland-2016

Igland Garasjen benyttet denne konkurransen til å støtte Stine Sofies Stiftelse, som vi er en aktiv støttespiller av. For hver stemme som ble gitt til Igland Garasjen, ga vi kr 5 til Stine Sofies Stiftelse.

-Vi synes først at det var veldig gøy at vi ble nominert og plukket ut av en jury til å være med i denne konkurransen, sier daglig leder i Igland Garasjen, Dag Erik Heier. Vi er en lokal bedrift i Grimstad, som i over 50 år har hatt hovedkontor og produksjon her, og solgt over 100 000 garasjer. Tusen takk til alle kunder, samarbeidspartnere og støttespillere som har stemt på oss, hjulpet oss og bidro til at vi vant denne konkurransen.

Tusen takk til alle som stemte på Igland Garasjen
Dag Erik Heier, Daglig leder, Igland Garasjen

garasjer.no, dag erik heier