Allsang på Grensen

Igland Garasjen har inngått et samarbeid med det populære programmet, Allsang på Grensen. Programmet spilles inn i nydelige omgivelser på Fredriksten Festning i Halden, med populære artister og programledere på scenen. 

– Allsang på Grensen er et populært familieprogram som treffer bredt i vår målgruppe, sier markedssjef i Igland Garasjen, Jan Kristian Benestad. Vi ønsker derfor å bidra til at programmene og aktivitetene på festningen blir enda bedre, og enda mer spennende enn det har vært tidligere. Vi skal blant annet ha en stor Instagram konkurranse hvor man har mulighet til å vinne en hagestue ved å ta en selfie foran den utstilte hagestuen på festningen.

Ønsker du et tilbud på garasje, fyller du ut vår garasjekalkulator her og bruker rabattkode «Allsang» i rabattkodefeltet på side 5.

Konkurranse – Vinn Hagestue til verdi av kr 100.000,-

Under hele innspillingsperioden fra 29.06 – 03.08 skal Igland Garasjen ha utstilt en hagestue på festningen. Denne har du mulighet til å vinne. Konkurransereglene leser du mer om under.

e-post banner 600b – Allsang på grensen – hovedsponsor – Igland 2016 20160610143653 LR

Vinneren av konkurransen får hagestuen levert i elementer og er selv ansvarlig for montering. Igland Garasjen kan hjelpe med montering mot tillegg. Frakt fra Fredriksten Festning til leveringsadressen må betales av vinneren.

 

Ønsker du å lese mer om hagestuer eller se våre garasjemodeller, klikk på knappen  Se våre modeller