17. mai-kampanje

KAMPANJEN ER AVSLUTTET!

Veldig mange tenkte følgende i vinter; jeg orker ikke en vinter til uten garasje! Dersom du var en av de, har vi en god nyhet! Nå har nemlig Igland Garasjen årets beste kampanje om du ønsker garasjen levert i år. Du må bestille garasjen innen 17. mai, og du må bestille levering innen 01. oktober 2018. Det betyr at du har hele våren og sommeren på å få gjort nødvendig grunnarbeid og eventuell søknad.

Hvilke modeller er det kampanje på?

Vi har kampanje på alle våre villamodeller. Når du har funnet din drømmegarasje, fyller du ut vår garasjekalkulator og sender inn en forespørsel. Da vil du få et tilbud på din valgte garasje, med 17. mai kampanjen inkludert.

Klikk her om du ønsker et garasjetilbud med 17. mai kampanjen

Hva er videre prosess?

Når du har inngått en ordre hos oss, lager vi kostnadsfritt snitt- og fasadetegninger til bruk i søknad. Du får også ringmurstegning til grunnmuren. I tillegg sender vi ut en søknadsmal, slik at du enkelt kan fylle ut søknaden til kommunen dersom garasjen du har valgt er søknadspliktig.

Når søknaden er godkjent i kommunen, setter du i gang med grunn- og støpearbeidet. Når dette er ferdig, kontrollmåler du muren og bestiller levering av garasjen. Dette er en sikkerhetsventil i tilfelle murens mål ikke stemmer med tegningene. Etter levering er bestilt tar det 5-7 uker med produksjon, før garasjen blir levert på ønsket adresse.